CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

my lovely son

CafeMom TickersCafeMom Tickers

Saturday, May 22, 2010

Babymoon Part II

okeh entry ini adalah kesinambungan entry yang lepas..lepas main2 kat tepi pantai sambil bergambo, kami balik hotel then rest..penat sgt rase..malam tu kuar g jalan2 cari makan..cuaca tak berapa ok sgt..hujan je bile time malam.nak berjalan pun susah..sebab ade baby  kan..takleh redah hujan sebarangan..kang tak pasal2 demam..jalan punye jalan, then kami singgah makan kat Satay kajang hj samuri..kat PD pun ade satay kajang tau..hikhik..satay die memang sedapp ..berderet org beratur nak beli walaupun hujan sangat lebat..


zyaad dah tido time ni..sian die penat sgt ikut mama n papa die berjalan..


muke badmood ziyaad..tapi tetap hisap jari..


nyum nyum..sedapp..

***********************************************
Lepas je makan terus balik hotel..zyaad pun asyik cranky je..ngantok sgt..sampai je hotel kami round2 kat lobby hotel tgk permandangan pantai waktu malam..then baru masuk bilik..


garang nye muke zyaad..badmood la katekan..babab nanti, kecik2 dah pandai moody2 nih..biase die tuh..:P


sampai bilik terus bumbum..sian die...

*****************************************************

2nd Day kat PD

layan gambar jela ye..penatla nak cter..ekekekek :P


si bambam sy..mate syepet..ikut sape?




























sekian...:)

2 comments:

NURUL said...

tya kak nurul dah jumpa url link blog tya akak ikuti ok

tya(",) said...

hye kak..thanks..tya dah link akak..memang dah lame pun..hihiih..:)

Followers