CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

my lovely son

CafeMom TickersCafeMom Tickers

Saturday, May 22, 2010

berbabymoon....:)

suke hati sayep je nak hupdate bile pun..kdg2 sebulan tak berhupdate.eekeeke..tapi takpela bukan ade org bacepun blog buruk saye ni.sy tak femes pun..:P..walaupun tak cantk, tak femes tapi tya stil nak coret moment2 indah dalam hidup ni..nanti dah tua leh bukak blog ni..bace satu-satu :P

okeh2 back to the topic..tya nak hupdate pasal g PD haritu...lame sgt rasenye tak g bercuti.. dapat peluang mcm tu harusla di gunakan sebaik mungkin..lagipun hari2 bz dengan kerja, sampai takdek mase pk untuk diri sendiri..sian baby kecik ngan baby besar tya tuh :p.

ingat tak lucky draw yang tya cter harituh? tak ingat sudah,..meh tya cter..hihi..tya menang percutian 2day/1 night kat Corus Paradise resort, PD..alhamdulilah.sonok sangat...kebetulan 7hb birthday baby besar tya..so decide nak berbabymoon..lepas kawen haritu pun tak sempat nak g honeymoon then anniversary pun tak celebrate kesian kan?? time ulangtahun perkhawinan tya, tya sedang bertarung nyawa lahirkan zyaad..owhh sweet die lahir cukup setahun kami kawen :)...thanks God...hadiah anniversary terindah dalam hidup..

okeh skrg layan pic jela ye....doakan kebahagian kami hingga akhir hayat :)


muke excited zyaad..:) syg zyaad ribu2 lemon :P


till my last breath, ill always love u....


zyaad, look at camera syggg.. gud boyy :P


love :)



view from our room..cantekk


si mate syepet kesayangan saye..


si mate boolat kesyangan saye..aikk tadi syepet..ekekek.mate zyaad shepet tapi boolat.. :P



ooooohhh tya yang semakin memboolatt..huhuuh

4 comments:

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

sape ckp xde org bace
lya salu bace tau..
salu je tunggu sis tya update..
hehe
dr awl2 sis kawen dlu
smpai sis da ade zyaad..

tya(",) said...

thanks lya..:)
blog sis ni klu rase ade mood br update..suke2 hati jer..bukak blog hari2 just meround blog org jela..

Anonymous said...

same cam lya la
pemalas nk update
tp blog org len rajin lak bace
hehe
Lyaa

mamamarissa said...

wah!!! bestnya zyaad...bercuti2 m'sia ya :)

Followers