CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

my lovely son

CafeMom TickersCafeMom Tickers

Sunday, May 30, 2010

Melaka Trip

hoyeah hoyeah....* mood gembira sambil lompat bintang*


Best la g melaka kali ni..walaupun sekejap rase time tu sgt2 digunakan sebaik mungkin..menjelajah bandar melaka dengan jayanye.plus zyaad tidak meragam..so leh bergumbira dan bergambar sebanyak yang mungkin..actually time bercinta dulu pun suke sgt g melaka jalan2...dulu jalan berdua kini bertiga..sonok..:)

pg jumaat tya gerak ke melaka konvoi bersama member ofc..kebetulan diorang pun nak jugak ke melaka..destinasi yang nak dituju mestila tempat makan..di Umbai..alhamdullilah memang puas hati makan..ehem2 puas la sebab org belanje.ahaks..officemate baik hati nak blanje..btol la kate sis kai gerai no 10 memang terbaik..siakap stim die mak aiii leh mimpi2 taw..:p

keesokan harinye plak mulela sesi lawatan sambil bergambar di melaka..cuaca sangat panas takhengat donia punye..habis makeup cair.hihih.tapi tetap gagah jugak berjalan sambil bawak stroller baby....then lepas ke bandar melaka, kami ke taman buaya plak..tengok buaya..ziyaad excited je tgk buaya tu sambil mulut bebel2..seronok .bg die explore byk2..

ckp byk pun tak gune, jom layan pic..heeee :P


Ni baru nak bertolak ke melaka tunggu ofcmate di amcorp mall..sambil2 tu maghiler kite bergambo :P
 
 
diorang sibuk tgk gelagat si zyaad.melaka sgt panas sekarng..


L.O.V.E = ziyaad & abang


Ziyaad the bee ..macam2 aksi dah budak tecik ni..


Sayang sgt2 kat die ni..takleh diluahkan dengan kate2..tak paham kenape masih ade yang sanggup buang bayi & dera mereka..apela salah mereka..sob sob * tetibe emo mengenangkan byk sgt dah kes2 dera & buang bayi skrg ni..*


syukur , dikurniakan husband yang memahami & baby yang chomel ..tidak same sekali saya kesal berkahwin muda..

3 comments:

Mama Qiestina said...

ala syomelnya ziyaad pakai bee's tuuu..mana tya beli?

sangat besh kan jenjalan dah ade baby ni..even penat tapi happy berganda kan :)

tya(",) said...

aah tya pun suke tgk die pakai baju tu..geram je..notty :p
tya beli kat mahkota parade..tapi kat kl pun byk ade jual..:)

beshhh sggtttt jalan ngan baby ni even kene tolak stroller sume..lagik2 klu die tak meragam memang heaven la..hikhik..

NOORWAHIDAH MOHD RIDZUAN said...

hi tya..salam kenal.geram tgk baby u.. =)

Followers