CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

my lovely son

CafeMom TickersCafeMom Tickers

Thursday, February 4, 2010

Dilema :C

hari ni zyaad dah pun 54 hari. lagi 6 hari dah 2 bulan..kejap je rase..ini bermakna tya pun dah nak habis cuti..uwaaaaaaa :( skrg tgh pening lagik nak carikan babysitter utk zyaad ni..kat area umah tya ni byk sgt org cina..so raseye takde babysitter melayu..terpaksela cari jauh sikit..hmmmm rase sedih plak nak suh org jage baby kite ni..manela tau baby buat perangai ker, org tu tak tahan plak..skrg mcm2 kes la.. takut sgt..baby tersedak susu la, kene dera la.aishh ibu mane yang sanggup..:(

nasib baik bos tya baik hati suh tya masuk keje lepas raye cine alhamdulilah..ade mase lagik nak spend time ngan die..nanti dah keje mase tya memang terhad sangat2..tya kene kuar umah pukul 6.30pg, then blik mesti sampai umah pukul 7mlm..tu pun kire awal la tu.huhuuh..weekend jela tya ade mase ntuk jage zyaad..alamak sedihnye..mesti sharp je puk 5, tya dah terhegeh2 kuar dari ofc..takmo lambat seminit pun.mcm tula dah ade anak ni..asyik pk pasal anak je..mcm tula mak ayah kite jage kite time kecik2 dulu kan..besar nye pengorbanan mak ayah....
baby, nanti duk ngan org jgn nakal2 tau..senyum je cenggitu..huhuuh
pastu tido leklok mcm tu. mesti rindu sgt2 nanti bile dah kerja..adehhhh

2 comments:

Shykin said...

tue la pengorbanan seorang ibu..
demi nak membesarkan anak yg disygi.
:))

tya(",) said...

tula kin.. rase berat je hati nak biarkan org jage..huhuhu

Followers