CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

my lovely son

CafeMom TickersCafeMom Tickers

Sunday, August 9, 2009

weeeeee =)

first time g office pakai baju ngandung..hehe

hye.. lame gilak kan dah tak menghupdate ini blog.. i memang pemalas sejak kebelakangan ni.. tp sy tetap bukak blog ni jenguk2 rakan2 punye blog...heeee =) & sy nak ucapkan tahniah ler to fren yang dah selamat jadi mama.. ramai jugak yang dah jadi mama di usia muda..ade yang dah pun berbadan dua macm tya..tahniah2...sonok2... sy tak sabar la nak tunggu my turn this december ni...harap semuanya ok ler.. walaupun takut jugak nieyh.. tapi bile tengok kawan2 semua bleh harungi.. why not me kan.. ( sedapkan hati sendiri)heeeee :p.. Last monday, sy buat check up, scan my baby..ayoyo sgt aktif doc ckp.. kaki asyik gerak2 takmo diam.. nak tengok gender pun tak leh.. die tak kasi lorrr...huhuh..takpe2.. as long anak mama ni sihat kat dalam tu , tu pun dah cukup.. hehehe.. bercinta gak la nak tunggu pertemuan pertama kami...ngeee...lagi 3 bulan lebih jek lagi....

























1 comments:

l y n n a s h a a r i said...

1st time mommy.
perut pun kecik ajek kan
heeee

Followers