CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

my lovely son

CafeMom TickersCafeMom Tickers

Sunday, August 16, 2009

Dating ngan Tokey ANC..hehehe =)




Salam semua...heeeeeeee=).. Ni nak cter pasal semalam.. Tya & 2 org member tya g Ou utk ambik brg yang dah berzaman di order dari tokey ANC, Puan Kay..hehhee.. lame giler tak jumpe sis..last jumpe time pregnant baru nk msuk 2 month.. skrg dah 6 bulan pregnant baru berkesempatan jumpe and ambik barg..

Semalam setelah sekian lamenye tidak berjalan bersame2 member.. i mean hang out ngan member2 tanpe ditemani husband tersyg..:p.. semalam baru dpt lesen besar.. seharian kuar.. petang baru blik..hehehe..

around kul 9 tya g breakfast dulu ngan husband then baru gerak ambik cik wanny di segambut.. around kul 10 smpai kt segambut, then terus je gerak ke Ou.. Pukul 11 sampai sudah di Ou..tibe lak cik wanny ni nak breakfast lak..So kami lepak di McD + breakfast + tunggu Sis kay...11.30 sis sampai.. wah rase nak lompat2 bintang.heheh.. wenduu kat sis...almost 4 month tak jumpe..
borak2 kejap terus kami decide nak lunch sesame.. lunch di Nando's..bestttt..=)

Layan pic okeyh :p


2 comments:

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

alahai.. sweet gitu

is noramlee said...

tya..
nggee...
dah bape mulan prgnent?

Followers