CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

my lovely son

CafeMom TickersCafeMom Tickers

Monday, March 29, 2010

Sun- Day

Dah pukul 12 dah pun..kejap je masa berjalan berlari...weekend yang ditunggu2 dah pun habis..esok kene kerja..mencik la..tak puas rasenye nak bergelak ketawa tanpa memikirkan kerja2 kat ofc tuh..huhu..weekend ni mcm biase harusla spend quality time dgn baby i n husband..bestttt...tapi cuaca agak panas sekrag..nak bawak baby kuar lame2 pun takut..takut baby demam..pg tadi awal2 dah bangun sebab nye baby ziyaad dah uk ek uk ek..dah besar matenye then leh lak senyum2..tu tandenye dah puas tido..mamanye la yang tak berape nak puas..maklumla dah ade anak ni mane la leh nak tido sampai matahari tercacak..

then tengahari balik umah tya sebab nye nak meeting pu3 Umno..wahh mcm semangat berpolitik je..hmm..maklumla piliharaya nak dekat bahagia hulu selangor..so jentera2 harusla bersiap sedia..cewah...

b4 gerak..harusla snap pic manyak2...suke pic ni :)

 hehe..sukenye ziyad nak balik umah oniey die 

sgt behave duk dalam car seat die sambil nyonyot ibu jari nye yang perisa strawberiii..dap nye...hehe
 
 with sheema..my brother frens..sarawakian..


ok..bubbye..:P
 
* gudnite everyone..mulekan pagi isnin dega senyuman ok..huhu

1 comments:

♥Cik Fariza♥ said...

manisnya senyuman ziyad

Followers