CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

my lovely son

CafeMom TickersCafeMom Tickers

Wednesday, February 24, 2010

Office..

Gambar hari ni..:) mulakan kerja dengan senyuman.. :)

Jarang bercerita pasal kerja tya, pasal office..hari ni sampai office agak lambat sebab naik tren..huuhuh..tya naik train dari stesen gombak ke Taman Jaya, PJ..lebih kurang 20 stesen..perghh memang agak membosankan..klu dpt duduk okla kan..klu tak dpt duduk dlm train memang agak tensen , ramai sgt umat manusia....klu pakai heels ya ammpunn..patah kaki!

Dl office kat klcc dekat jer..sekejap je dah sampai..tapi sekrang office dah transfer ke PJ atas sebab workstation kat klcc dah penuh g pun, our company dah full operate sendiri..so better ade building office sendiri..

Kat sini memang best.. sebabnye :-

1) bekerja dgn org department kite je..klu dkt klcc kene kongsi ngan department2 lain..
2) Klu terlambat masuk keje takde la merah time track..kat sini takde time track..ekekek..
3) tak payah nak scan2 brg klu nak naik office
4) tak payah tukar2 lif , klu kat klcc kene tukar lif baru leh sampai kat level 50..
5) setiap jumaat ade jual2 kat bawah amcorp mall ni..leh cuci mate..kat klcc brg mahal2..buat sakit mate..haha
6) Bekerja dengan aman & tenang ..takde la org ngumpat2 lagik..sebab kat sini org sikit then sekepala..beshhhh

4 comments:

fazemy said...

cantiknya dia..tak mcm mak org pun.

Needa & yat said...

a'ah sgt santeklaaaaaa kamu tya.
hot mama gitu kan :)
mesti berat hati je kan nak tggl ziyadd.i can feel..

btw tya keja kat mana?

tya(",) said...

fazemy : ala emy tya tak cantik mane pun..biase2 saje

Needa&amp :yat : tya keje kat amcorp mall, PJ..:)

CuppyCakeMommy said...

comel n santek orangnya..ekeke..salam kenal ye

Followers