CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

my lovely son

CafeMom TickersCafeMom Tickers

Saturday, January 10, 2009

Pic Kawen????







hurmm..ramai dah tanye tya mane pic kawen..nape tak bubuh kat blog, kat mespes, kat frenster..huhuhu..actually..pic kawen tya tak siap laghik..hari2 tya col photog tu tanye..tapi mesti jawapan tak siap laghik..=(..adela sikit pic yang diambil dari hp dan kamera biase..tapi banyak yang tak cantik..gelap..so tak excited sgt nak bubuh...Nanti dah dapat tya publish kat blog nieh..











2 comments:

Muhafis said...

bile kawen.. ?

~tHe tRU cOloRs oF 'atiQahadnAn'~ said...

songket merah..?
i loike.. saya pun teringin juga sebenarnye nak pakai merah masa wedding tapi tatau seswai or x huhu..
btw Tya cantik sangat dear..

Followers