CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

my lovely son

CafeMom TickersCafeMom Tickers

Saturday, October 25, 2008

update..

Lamenye tak update citer terbaru....sekarang ni banyak bende yang perlu di fikirkan..lagi beberape hari je lagi nak jadi isteri org kan..so, tengah bertungkus lumus menyiapkan itu ini..tak menang tangan di buatnya..nak nangis pun ade.. rase mcm dah tak sempat jek..

Alhamdullillah ade bende yang dah setel..Kursus kawen pun dah Pg.. Ujian HiV pun dah buat..
tinggal nak setelkan borang2 permohonan je..Tak sabar nak tunggu middle of November..nak fitting baju kawen..wahh.. tak sabar..=) Harap2 semua berjalan Lancar..

Sejak2 akhir2 nie..banyak btol dugaan yang melanda..tak tau nape..mungkin org kate dugaan ke gerbang perkahwinan kot..org yang tak pernah muncul tibe2 muncul..ermm..ntahla..tapi kuat kan semangat..Lagi sebulan je lagik kan..so Think Fositif..Tunang banyak bagi semangat ...Alhamdullillah.. Harap2 takde ape2 yang berlaku..

2 comments:

atiQah adNan said...

selamat ya..
hope all ur wishes will come true,,,
heheh :p im a new blogger..

Leezan Alee said...

weeee~..m glad to hear tat u're getting married soon dear!! =)

btw,tis is my address:
No.9,Jln.Batu Muda Tambahan 6,Kg. Batu Muda Tambahan,50100 KL...

nnt sanding katne?
Leezan doakan semoga semuanya berjalan dgn lancar..
very tiring kan nak urus keje kawen ni..huhu...

Followers