CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

my lovely son

CafeMom TickersCafeMom Tickers

Wednesday, September 10, 2008

update...

Hye semua...firstly nak ucap selamat berpuasa..dah 10 hari kite berpuasa..semoga mendapat keberkatan dariNya..insyaAllah..amin...lame gler tya tak ngadap benda alah ni..tak de mood nak tulis + lazy yang teramat sgt..lebih suke bace org lain punye kisah...hikhik...ekceli byk sgt perkara yang berlaku 2 minggu ni...tya sgt bz menguruskan hal- perkahwinan yang akan berlangsung tak lame lagi...aiyooo..berdebar2 plak rasenye..InsyaAllah biler tarikhnye nanti tya akan bgtau dan insyaAllah semua kawan tya akan jemput.....**promise**

Firstly nak cter pasal Bulan Ramadhan yang mulia ni dan Syawal yang akan menjelma..huhu..terasa amat sedih sebab tahun ni tahun akhir tya beraya single and bersama-sama adik2 n family...sedih sebab sebelum ni biler hari raya je kami satu family akan pakai pakaian sedondon..nampaknye tahun ni tahun akhir..=( nanti kene sedondon ngan suami plak..=)..*suke**..kadang2 tya terpikir byk benda yang akan berubah selepas menjadi isteri org nanti..btol kan??
Takpela..lupe kan pasal tu..semoga semua berjalan lancar nanti..=)

Pasal persiapan perkahwinan plak..alhamdulilah...persiapan hampir2 dah complete...tp yang kelakarnye...jeng jeng jeng..kursus kawen tak pegi lagik..ape kes????hehehehe....nanti2 la after raye..hikhihk..dok kene bebel ngan mak je..* padan muke *..

Kawan2..doakan tya bahagia nanti ye..=)

* nanti tya update lagi..mase tak mengizinkan sebab byk lagi perkara yang nak dikongsikan ngan kawan2 blogger tersyg....daaaaa....=)

1 comments:

shinja said...

Salam Kurma, Salam Puasa bt anda..

Followers